Professionals

Om onze gezonde jaarlijkse groei te blijven voortzetten, zoeken we nieuwe collega’s om ons team te versterken.

 

Vacatures

 

Wij zoeken:Pega (Senior) System Architects

Pega Certified

Wij zoeken goede Pega Consultants met een Pega platform certificering. Bij voorkeur zoeken we mensen met een (sterke) technische achtergrond, gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden. Jouw kennis van  bedrijfsprocessen wordt ondersteund door je bewezen kennis van Pega technology, in combinatie met ervaring in software-architectuur en integratie. Ben jij op zoek naar een ondernemend bedrijf dat werkelijk is gericht op het leveren van best in class Pega oplossingen, om samen met een team van echte experts te bouwen op jouw vaardigheden, kwalificaties en ervaring?

Bij SmartRules, hebben we een toegewijd team van hoogopgeleide specialisten die zich bezig houden met de ontwikkeling van zowel technische als procesmatige oplossingen die onze klanten verder helpen. Wat echt ons uniek maakt, is de manier waarop we onze ondernemingszin als team weten te behouden. We nemen de tijd om onze successen te vieren en we komen regelmatig bij elkaar om onze ervaringen te delen.

Als onderdeel van ons team, zul je ontwerpen, ontwikkelen, testen en innovatieve oplossingen leveren met het Pega platform. Je krijgt de kans om een belangrijke rol te spelen bij het implementeren van innovatieve oplossingen voor onze klanten. Je werkt en deelt kennis met echte leiders in ons vakgebied. Je krijgt de gelegenheid om te profiteren van een uitgebreide kennisbank die je zal helpen jouw carrière naar het volgende niveau te tillen in een vakgebied dat voortdurend in ontwikkeling is.

  • Hecht je belang aan deze waarden: vrijheid, kwaliteit, plezier, trots en vertrouwen?
  • Ben je geïnteresseerd in bedrijfsproces-automatisering en klantgerichte omgevingen?
  • Wil je werken met de leiders in BPMS-technologie?
  • Wil je deel uit maken van een spannende en snel groeiende organisatie?

Als jij bovenstaande vragen met “ja” beantwoordt, willen we  je heel graag ontmoeten en de mogelijkheden verkennen!

Dus als jij op zoek bent naar een fantastische kans om jezelf te ontwikkelen en ons te helpen groeien, stuur dan je CV naar info@smartrules.nl; contactpersoon is Bert Westeneng.

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

it is SmartRules’ mission to implement  ‘a better way of working’ for our clients, executed by a great team of people!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!