Klantsucces

 

Werkend met Pega en Appian, erkende leiders in intelligente Business Process Management (BPM) suites, geloven wij dat wij oplossingen kunnen creeren die klanten inspireren met nieuwe ideeen en hen de tools bieden die hen in staat stellen de beste resultaten te bereiken.

SmartRules heeft een toegewijd team van uiterst vaardige specialisten dat onze klanten helpt agile business processen te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren.

Wij ondersteunen onze klanten diverse diensten en brede domein expertise, wat een vereiste is om zoveel mogelijk uit een BPM platform als Pega of Appian te halen. Door nauw met onze klanten samen te werken blijven wij kennis en ervaring opdoen, die we bij al onze klanten in de praktijk brengen.

Al onze consultants zijn opgeleid en gecertificeerd en houden hun kennis op peil. Bij SmartRules zijn wij trots op het feit dat we alleen gecertificeerde System Architects in dienst hebben, op Senior en Lead niveau. Veel van de SmartRules Pega architecten waren onder de eersten in de Nederlandse Pega partner community.

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

it is SmartRules’ mission to implement  ‘a better way of working’ for our clients, executed by a great team of people!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!