Partners

Wij geloven in focus en kwaliteit. Pegasystems is erkend marktleider in Business Process Management (BPM) en wordt bovendien door vooraanstaande analisten gezien als een leider in Customer Relationship Management (CRM) software uit de sector. Zoals het motto ‘Build for change’ aangeeft is Pegasystems technologie gebouwd om om te gaan met verandering; SmartRules is gespecialiseerd in werken met Pega PRPC en stelt met deze toonaangevende technologie zijn klanten in dienst hun kernprocessen om te vormen.

 

SmartRules - Appian

Appian is één van de marktleiders in intelligente Business Process Management software. Het biedt unieke mogelijkheden door bewezen expertise in het verhogen van efficientie te combineren met toonaangevende innovaties in sociale samenwerking, enterprise mobility en portable on-premise/cloud computing.

SmartRules - Ynno

YNNO is de consultancy firma bij uitstek voor het nieuwe werken, ervaren in het bewerkstelligen van organisatorische verandering via BPM en CRM door gebruik te maken van Pegasystems technologie and methodologie. YNNO begeleidt uw innovatieproject van begin tot eind, van haalbaarheidsonderzoek, procesontwerp en -verbetering en (op Lean Six Sigma gebaseerde) conceptontwikkeling tot implementatie, waarbij YNNO uw oplevering managet en ondersteunt.

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!