Expertise

Sinds zijn oprichting in 2012, is SmartRules één van de eerste bedrijven in Europa dat zich volledig op Business Process Management richtte. Momenteel ligt onze focus op BPM suites van twee van de grootste aanbieders: Pegasystems en Appian.

Wij realiseren ons dat software oplossingen een steeds essentiëlere rol spelen in het succes van een bedrijf. Bedrijfsprocessen worden uitgevoerd via software, en wordt in toenemende mate afhankelijk van zero-fault automatisering. Ook met de enorme groei van mobiele applicaties ligt software aan de basis van een geweldige klantervaring. Tegelijkertijd moeten deze software oplossingen op een steeds sneller tempo kunnen veranderen.

Onze experts zijn zeer vaardig in het tegemoetkomen aan deze uitdagingen. Zij helpen, dankzij inzicht in de business en domein expertise gecombineerd met omvangrijke technologische ervaring, ontwikkelcycli zo kort mogelijk te houden. In toevoeging op deze expertise nemen zijn natuurlijk een actieve rol in in ieder agile Scrum team.

We zijn uiterst gemotiveerd om onze expertise aan te bieden en onze klanten vooruit te helpen door verandering mogelijk te maken.

Enabling change: “Business en IT die samenwerken als één team.”
Bert Westeneng

Het is de missie van SmartRules om een ‘betere manier van werken’ te implementeren voor onze klanten, uitgevoerd door een sterk team!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!