Advies

SmartRules - Advice

Naast “hoe”, beginnen de belangrijkste vragen met “waarom” of “wat”. Een applicatie of transformatie programma kan vanuit technisch oogpunt succesvol uitgevoerd zijn, maar als het niet bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen en niet aan de requirements voldoet heeft het niet of nauwelijks waarde.

Kennis van een BPM/CRM tool als Pega of Appian stelt men in staat de “hoe” vragen te beantwoorden maar is niet voldoende om een project tot een succes te maken. Om tot een geslaagd project te komen is domeinkennis essentieel, om ook de “waarom” en “wat” vragen te beantwoorden.

Onze consultants hebben succesvol bijgedragen aan een multitude aan projecten bij diverse bedrijven en op die manier waardevolle domeinkennis opgedaan op onder andere de volgende gebieden:

Op al deze gebieden kunnen onze consultants helpen besluiten te nemen en de best passende oplossingen te kiezen binnen de context van uw business cases.

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

Het is de missie van SmartRules om een ‘betere manier van werken’ te implementeren voor onze klanten, uitgevoerd door een sterk team!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!