Kostenefficiënte Closed Book applicaties bouwen in Pega samen met SmartRules experts

Eén van de grootste uitdagingen voor verzekeraars vandaag de dag is om de operationele kosten van het afhandelen van klantverzoeken te verlagen. De complexiteit van en diversiteit aan verouderde producten, in combinatie met grote verscheidenheid aan klantverzoeken betreffende hun polissen, resulteren erin dat verzekeraars in grote mate afhankelijk zijn van de kennis van hun werknemers. Voor deze verzekeraars zijn het beslissingen die de processen aandrijven en niet andersom. In een competitieve en continue veranderende sector, is het aanbieden van uitstekende klantenservice op een kostenefficiënte manier de sleutel tot succes voor veel verzekeraars.

Pega Experts bij SmartRules hebben vele jaren ervaring met het implementeren van closed book oplossingen in Nederland. Naast de indrukwekkende niveaus van certificering van de SmartRules experts, zijn zij goed uitgerust om business collega’s te adviseren en gezamenlijk robuuste doch flexibele oplossingen te creeren voor iedere closed book uitdaging op het pad van de verzekeraar. Samen met de business, maakt SmartRules de verandering mogelijk die nodig is om succesvol te zijn.

Naast onze ervaring en expertise biedt SmartRules ook een basis set aan componenten aan die waarde kan toevoegen aan een Pega closed book applicatie.

 

WHITEPAPER DOWNLOADEN

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

it is SmartRules’ mission to implement  ‘a better way of working’ for our clients, executed by a great team of people!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Why is today's business so complex? We'll help you managing it with our innovative and agile solutions!