Appian Consultancy

Appian is één van de marktleiders in intelligente Business Process Management (BPM) software. Het bedrijf levert unieke mogelijkheden door bewezen expertise in procesverbetering te combineren met toonaangevende innovaties in social collaboration, enterprise mobility en portable on-premise/cloud computing.

Appian biedt alles wat je nodig hebt om betere business besluiten, acties en resultaten aan te drijven.

 

SmartRules - Appian

Alle data, alle processen, alle documenten en alle samenwerkingen – in één omgeving, op ieder device, door een eenvoudige social interface. Appian heeft zich erop toegelegd de beste klantbeleving aan te bieden aan zijn klanten – door innovatieve technologie en uitstekende service. Appian wordt wereldwijd door meer dan 3,5 miljoen gebruikers gebruikt, het bedrijf heeft klanten en partners in diverse industrieën en regio’s. Appian’s toonaangevende rol in de sector is erkend door wereldwijde IT analyse firma’s waaronder Gartner, Forrester, IDC en Ovum/Datamonitor.

 

Innovatie met Appian

 

Appian is het enige business process en dynamic case management platform dat proces, rules, portal en formulieren, document en content management, business activity monitoring (BAM) reporting, identity management, data en integratie, en mobiele en samenwerkingsmogelijkheden op native wijze includeert – dit alles in een naadloos geïntegreerde suite.

Wat technologie betreft, Appian overstijgt verwachtingen op het gebied van gebruikersgemak; uiteenlopende opties binnen een enkele applicatie, in plaats van een stapel losjes geïntegreerde technologieën; lagere total cost of ownership (TCO); en native mobiele applicaties die worden geïmplementeerd zonder extra kosten.

 

Bouw moderne apps

Appian verbetert werkprocessen en transformeert daarmee uw complexe, verstrengelde processen, data en systemen tot een werkplatform dat makkelijk te ontwerpen, uit te voeren, te managen en te optimaliseren is. Appian maakt het u gemakkelijk om:

  • Groei aan te jagen
  • Operationele efficiëntie te optimaliseren
  • Te voldoen aan governance, risk en compliance
  • Customer service te verbeteren

Appian’s toonaangevende Business Process Management (BPM) suite integreert naadloos proces-optimalizatie met data management, native mobility en collaborative engagement om tegemoet te komen aan de uitdagingen van de hedendaagse digitale economie. Appian is on-premise en in de cloud beschikbaar, en is compleet overdraagbaar tussen deze omgevingen.

 

Gebruiksgemak

Appian beschikt over de meest moderne, gebruiksvriendelijke end-user interfaces die zijn ontworpen om intuïtief aan te voelen en geen gebruikerstraining te vereisen. Appian’s “design once, deploy everywhere”-filosofie komt vooral tot uiting in zijn interface mogelijkheden. Naast de traditionele web-based portal user interface (UI), biedt Appian een moderne collaborative social interface voor zowel desktop als alle grootste mobiele devices inclusief iOS, Blackberry en Android.
Volgens Gartner differentieert Appian zich van andere BPM suites met zijn sociale UI. Hierdoor wordt snelle innovatie en ontdekking mogelijk gemaakt, alsmede ad hoc en geïmproviseerde samenwerkingen tussen klanten, medewerkers, partners en leveranciers.

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

it is SmartRules’ mission to implement  ‘a better way of working’ for our clients, executed by a great team of people!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Why is today's business so complex? We'll help you managing it with our innovative and agile solutions!