Pega Consultancy

 

Pegasystems is één van de snelst groeiende software providers en is een leider in de automatisering van op BPM gebaseerde oplossingen. SmartRules is opgericht met een focus op alleen Pegasystems, wat ons vertrouwen in dit platform onderstreept. Dit enthousiasme komt van de krachtige wijze waarop Pega een architect in staat stelt een applicatie te creëren. Enerzijds kan in een paar dagen een demo applicatie worden gebouwd door een case flow te ontwerpen, anderzijds kan er precies geconfigureerd worden op alle vereiste detailniveaus, bijvoorbeeld om werk te routen op basis van vaardigheden of urgentie. En we kunnen de flexibiliteit in de diverse layers gebruiken om situatie-afhankelijke business logica te creëren.

Hieruit resulteert een krachtige applicatie voor de eindgebruikers. Zij kunnen exact de informatie die ze nodig hebben om hun taken te vervullen hierin vinden, afkomstig uit welk extern systeem dan ook. Zij worden door het proces geleid, en kunnen op zeer efficiënte wijze met collega’s samenwerken.

Om al dit vermogen op de best mogelijke manier toe te kunnen passen vereist veel training en ervaring. Bij SmartRules zijn we trots op het feit dat we alleen gecertificeerde Architects in dienst te hebben, op Senior of Lead niveau. En we beschikken over vele jaren ervaring, gezien de meeste SmartRules Architects onder de eersten waren in de Nederlandse Pega partner community.

Omdat wij onze diensten aanbieden aan zeer grote en internationale opdrachtgevers hebben wij een brede domeinexpertise, wat een vereiste is om het meeste te halen uit een BPM platform.

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

Het is de missie van SmartRules om een ‘betere manier van werken’ te implementeren voor onze klanten, uitgevoerd door een sterk team!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!