Leg flow charts vast in Pega met de SmartRules Decision Driver for Verzekeraars

Ongetwijfeld heeft iedere verzekeraar één of meer flow charts die beslis-logica in kaart brengen om de juiste handelingen op basis van specifieke klantsituaties te bepalen. Deze flow charts bevatten over het algemeen een combinatie van menselijke en/of systeembesluiten en zijn vaak het beginpunt voor traditionele ontwikkelaars om tot code te komen. De implementatiecycli voor een flow chart kunnen lang zijn vanwege uitdagingen bij het testen, vooral wanneer de omvang van de flow chart – en daarmee het aantal mogelijke paden – toenemen.

SmartRules Solutions heeft een basis set aan componenten ontwikkeld die business users in staat stelt om flow charts als “decision driver rules” rechtstreeks in het Pega platform te modelleren. Het is makkelijk, transparent en er zijn geen codeer-vaardigheden voor nodig. Hierdoor kan de implementatiecyclus van een flow chart van dagen tot minuten worden teruggebracht. Daarbij biedt de tool out of the box flow chart reporting mogelijkheden die gebruikt kunnen worden voor auditing en input voor business proces optimalisatie.

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

Het is de missie van SmartRules om een ‘betere manier van werken’ te implementeren voor onze klanten, uitgevoerd door een sterk team!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!