Over SmartRules

SmartRules is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2012 en is één van de eerste Europese adviesbureaus dat zich uitsluitend richt op de implementatie en integratie van bedrijfsoplossingen met behulp van Pegasystems of Appian Business Process Management (BPM) software. Pegasystems en Appian zijn een van de snelst groeiende softwareleveranciers en leiders in de automatisering van BPM-oplossingen.

Onze naam komt voort uit onze overtuiging dat we denken dat onze mensen ‘slim’ zijn in het meedenken met onze klanten om succesvolle projecten af te leveren. Deze mensen zijn in staat technologie optimaal in te zetten om bedrijfsprocessen en bedrijfsregels te automatiseren, wat zal leiden tot een efficiëntere en flexibelere bedrijfsvoering. Het geheim van een optimale inzet van Pega of Appian technologie voor uw organisatie is de combinatie van best people en best practices; zowel die van u als die van ons.

Ons logo is een groene elastische band; De functie hiervan is om flexibel te zijn en verschillende onderdelen bij elkaar te brengen. Dit is precies wat we willen zijn. Ons doel is om optimale resultaten voor onze klanten te bereiken door het aanbieden van de best gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Deze doelstelling wordt ondersteund door onze waarden: vrijheid, kwaliteit, plezier, trots en vertrouwen. Wij willen een geweldige plek zijn om te werken, waar je jezelf kunt ontwikkelen als mens en als professional in een bedrijf waar je mening telt!

 

Waarom SmartRules?

1) focus op Pega en Appian

2) uitsluitend gecertificeerde Senior en Lead consultants in Pega of Appian

3) een aanzienlijke (internationale) Pega ervaring

4) Nederlands, Engels en Duitstalig

5) kwaliteit en passie voor Pega / Appian

 

SmartRules helpt!

SmartRules maakt verandering mogelijk. Dit geldt niet alleen op zakelijk gebied, maar ook in onze samenleving. Wij willen een bijdrage leveren aan de hulpbehoevenden en maken tijd vrij om actief te helpen.

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

it is SmartRules’ mission to implement  ‘a better way of working’ for our clients, executed by a great team of people!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!