SmartRules Helpt!

 

SmartRules levert niet alleen een positieve bijdrage aan bedrijven, maar ook aan de maatschappij. Wij dragen graag een steentje bij daar waar wij kunnen. Als team maken we tijd vrij om ons actief in te zetten voor goede doelen.

Initiatieven waar SmartRules sponsor voor is:

 

teamvitam

TeamVitam doet mee aan de Roparun ten goede van de Roparun foundation. The Roparun is a estafette race van 500 kilometer van Paris via Hamburg naar Rotterdam met als doel mensen met kanker te helpen.

 

Ashleigh's Place

Ashleigh’s Place, Zuid Afrikaa (https://www.apsa.nu). Dit goede doel zet zich in voor kansarme weeskinderen (0-8 jaar) door ze een kans te bieden voor een betere toekomst. Dit doen ze door de kinderen liefde te geven, educatie, voedsel en onderdak in de vorm van nieuwe woningen in een township nabij Kaapstad.

 

SmartRules - Ronald 2 Emma

Ronald2Emma – Journey4Life (www.ronald2emma.nl). Een auto- en motor rally van 8500 kilometer door 20 landen in Europa start op 24 mei met als doel het Ronald McDonald kinderfonds en het Emma Kinderziekenhuis te helpen.

Als u ook graag een van bovenstaande initiatieven wilt sponsoren, bezoek dan de betreffende website. Daar kunt u doneren.

Enabling change: “Business and IT working together as one team.”
Bert Westeneng

it is SmartRules’ mission to implement  ‘a better way of working’ for our clients, executed by a great team of people!

    Sorry, no posts matched your criteria.
Waarom is bedrijfsvoering tegenwoordig zo complex? Wij helpen u het overzicht te houden met onze innovatieve en agile oplossingen!